Hae
My Project Is Me

Aina on tilaa yhdelle

*Sisältää mainoslinkkejä

Joka käyttää rexonaa, jatkuisi otsikko vaan nyt ei ole kyse siitä.

*Osa tekstistä sisältää yhteistyötä Spartoo.fi – verkkokauppan kanssa*

Eli moi,

Vielä eilen minä olin ulkona seuraavanlaisissa varusteissa

kuva 1(19)
Onkin siis ihan uskomatonta että tänään lenkille lähtöön oli ihan varustauduttava takin kera – ja siltikin oli kylmä, ainakin sormilla.

kuva 2(17)

Kesä katosi ihan yhtä nopeasti kuin oli tullutkin ja yhtäkkiä sandaalien sijaan saakin taas olla etsimässä tennareita kaapista jalkaan. Vaikka minulla kenkiä onkin melkoinen määrä niin siistimmille citytennareille olisi vielä tarvetta.

reilun 70 parin kenkäkokoelmassa olisi vielä hyvin tilaa kun on kerta tarvettakin ;)

reilun 70 parin kenkäkokoelmassa olisi vielä hyvin tilaa kun on kerta tarvettakin 😉

Päädyin yhteistyön kautta tarkastelemaan Spartoon laajaa valikoimaa. Luulisi useamman tuhannen tennarimallin valikoimasta löytyvän jotain minullekin.. Ja näin kävikin sillä muutama valikoitu yksilö miellytti omaa silmääni. Tyylilleni uskollisena olen selkeästi hakemassa matalavartisia, mukavia jokatilanteeseen sopivia tennareita, joissa ehkä on vähän sitä jotakin. Tämäntyyppisiä malleja minulla on ollut kenkähistoriassani melkoisesti mutta suuresta käyttömäärästä johtuen, yksiäkään ei löydy enää tänä päivänä..

Vaihtoehtoisesti etenin joko hieman hillitymmin..

spartoo2 1. täällä, 2. täällä, 3. täällä, 4. täällä, 5. täällä

Tai tosiaan hieman näyttävämmin..

tennarit_11. täällä, 2. täällä, 3. täällä, 4. täällä, 5. täällä

Katsotaan mikä malli jää mieleen kummittelemaan ja tulee yöllä uniini 😉

Huom! Osa tekstistä sisältää yhteistyötä Spartoo.fi-verkkokaupan kanssa

6 kommenttia

 1. Sarkku K kirjoitti:

  Onpa upeita kenkiä, kyllähän tuollaiset glitteripäällysteiset pitäisi olla, pääsee lenkiltä suoraan vaikka terassille tuommosilla popoilla. 😉

  • jennie kirjoitti:

   No niin pitäisi! On melkein uskomatonta että kaltaisellani tennari-tepsuttelijalla ei tällä hetkellä yksiäkään oikeasti ole kaapissa.

 2. -E- kirjoitti:

  Kuopiossa viileni jo maanantaina, +4, päälle vielä kova tuuli. Piti pyöräilyä varten kaivaa fliisehanskat, pipo, paksummat tuulihousut ja lämpöset kengät jalkaan :S No ens viikolla pitäs vähän taas lämmetä. Saatiin sentään nyt jo pieni maistiainen kesästä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ihanan positiivisesti suhtaudut tähän pieneen takapakkiin.. Toivotaan tosiaan että tämä viikko olisi tällainen pienimuotoinen välikausi ja lämpö palaisi takaisin ja kuten Jonneli mainitsi, saataisiin heittää hansakat kokonaan talvivarastoon.

 3. Jonneli kirjoitti:

  Noista näyttävimmistä kengistä ainakin nro 1 ja nro 5 ovat ihanat.:)
  Tosiaan, keli muuttui kertaheitolla….itsehän olen juuri tämän viikon kesälomalla….koitan ajatella asiaa positiivisesti että jaksaapa ainakin liikuntaa harrastaa kun ei ole niin kuuma…. Tosiasiassa ei haittaisi kyllä aurinko ja helle ollenkaan. Ehdin jo iloita kun reilu viikon lomani alkoi ja oli upea keli, mutta lyhyeen se ilo jäikin sitten. Toivotaan että pian saisi edes hanskat viedä talvivarastoon kokonaan!:D

  • jennie kirjoitti:

   Luulen minäkin että johonkin vähän näyttävämpään malliin palaan syksyä varten – nyt luotetaan siihen että kun kesä seuraavan kerran saapuu, niin se on tullut jäädäkseen! Hieman huono tuuri sinulla kyllä kävi näiden lomasäiden suhteen mutta kuten asian itsekin totesin, jaksaa ainakin treenata. Nyt saat sitten luvan kanssa viettää todellisen aktiiviloman 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.