Hae
My Project Is Me

Täydellinen treeniviikko

Moi,

Jos nyt palaisin taas takaisin sellaisten tekstien pariin, joista joku muukin kuin minä saa tolkkua. Viimeviikon loppupuolella mietiskelin realistisesti sitä että minkälaista treeniviikkoa voisin itselleni kaavailla ja tässä on tulos

3 erilaista gymstick-lihaskuntoharjoitetta sekä pallojumppa ja vartin superjumppa vuoropäivin, esimerkiksi näin

Nimetön esitys(35)

Nämä ovat siis sellaisia harjoitteluita, jotka suoritan kotona kun lapset ovat, yhtäaikaisesti, päiväunilla. Ja kun joku herää tai tulee muu keskeytys niin se treenikerta on sitten siinä, Ja jos yhtäaikaista nukkumista ei ole, niin ei muuten ole treeniäkään, tai eise ainakaan tähän mennessä ole onnistunut.

Näiden lisäksi minulla on mahdollisuus kolmeen omaan tuntiin viikossa. Toisinsanoen se tarkoittaa yhtä intervallijuoksupäivää, yhtä kymppikilsan lenkkiä sekä yhtä vapaavalintaista liikuntasuoritetta. Nämä ovat siis minun kolme tuntia ilman lapsia ja niiden sijoittuminen viikkokalenteriin riippuu täysin avopuolisoni työajoista ja vapaapäivistä kulloisellakin viikolla. Kuten sanottu, on hänellä epäsäännölliset työajat mutta uskoisin että saan kolme harjoitustuntia viikolle sumplittua jotenkin, ilman että treenit venyvät yömyöhään tai aamuvarhaiseen. (Meilläkun edelleen heräillään öisin niin aamujuoksijaksi kuuden aikaan minusta ei tällä hetkellä todellakaan ole). Jos jotain tulee tähän päälle, on se toki tervetullutta.

IMG_9098 IMG_9101

Ja vielä kolmantena, kävelylenkit. En oikeasti tiedä onko siitä 30minuutin päivittäisestä kävelystä muuta kuin henkistä hyötyä mutta yritän pitää siitä kiinni. Mieluummin teen jotain usein ja säännöllisesti, vaikkakin vain lyhyen aikaa, kuin että tuurilla onnistun joskus kävelemään tunnin kerrallaan. Tällainen tuuri kävi tosin tänään ja aloinkin heti herättelemään toiveita saisinko sittenkin tuon esikoisen viihtymään rattaissa edes muutaman kerran viikossa hieman pidemmänaikaa ýhtäjaksoisesti..

Tällainen olisi minulle tällä hetkellä se täydellinen treeniviikko. Pienistä rippeistä saadaan kuitenkin kasaan ihan kiitettävästi tunteja vaikka yhtäjaksoista liikkumista melkovähän onkaan mahdollista harrastaa. Tämä on muuten ehkä se yksi minkätakia salia aina aika-ajoin kaipaan kaikista eniten; Hieman enemmän ihan omaa aikaa, jossa voi keskittyä omaan tekemiseen ihan rauhassa. Salille paluuta olen tosiaan miettinyt enneminkin siltä kantilta että ainakaan ennen tytön 3kk ikää en palaa (ikäraja hoitomahdollisuudelle salilla 3kk). Toisaalta voisin myös odottaa siihen saakka että juoksukelit ulkona alkavat olla harvemmassa (minä en siis juokse talvisin tai syysmyrskyissä) sillä tuon kolme ”omaa tuntia” tuo sali aikanaan varmaan korvaa. Ja jahka se hetki tulee niin varmaan nämä viikkorytmit muuttuvat muutoinkin ihan erilaisiksi kun en enää kotona erillistä lihaskuntotreeniä tarvitse. Mutta ennen tätä, tavoitellaan tosiaan ylläolevan kaltaista viikkoa treenien osalta.

 

2 kommenttia

  1. hansu kirjoitti:

    Täällä eräs toinen joka liikkuu lasten ehdoilla. Joka päivä käydään n. tunnin vaunulenkki ja jumppailen toki kotonakin pari-kolme kertaa viikossa. Joskus sitä kaipaisi omaa treeniaikaa mutta kyllä se näin kotiäideilläkin onnistuu. 🙂 Täällä eräs sinun kohtalotoveri joka painoi tänä aamuna 60kg.

    • jennie kirjoitti:

      Sitähän se tässä vaiheessa tosiaan on, lasten ehdoilla menemistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.