Hae
My Project Is Me

Tervetuloa ruokalautaselleni

Moi,

Moni on pyydellyt ruokapäiväkirjaani ja nyt sellaisen teille jaan. Määriä tai vaihtoehtoja en valitettavasti julkaise sillä ne on laadittu minun henkilökohtaisten tavoitteiden ja toiveiden mukaan ammattitaitoisen Marjo Krishin toimesta, joka vastaa siis ohjelmastani Fitness 24 Onlinella. Valmennukseni on siis valmiiden ohjelmien sijaan henkilökohtainen ja siten muutettavissa jos sellaiselle koetaan tarvetta.

Vaikka tämä esitetty esimerkki vaikuttaa ensisilmäyksellä tylsältä niin sanon heti ensikättelyssä että sen ei sitä tarvitsisi olla.  Tässä vaiheessa kun homma on vasta aluillaan ei tylsistymistä perushuttuun ole ehtinyt tapahtua ja voi helposti mennä yli siitä missä aita on matalin. Kun valmennukseni etenee tulen varmasti olemaan luovempi valmistetun ruoan suhteen ja silloin aion todistaa teille että dieetin ei tarvitse tarkoittaa tylsää. Tervetuloa minun ruokalautaselleni, joka pienellä tuunauksella tarjoaa pätevää (ja maistuvaa) ravintoa myös lapsille.

IMG_2749

IMG_2751

IMG_2753

IMG_2755

IMG_2758

Edellä esitetyn lisäksi treenipäivinä on erillinen ateria ennen harjoittelua sekä tietysti palautusjuoma treenin jälkeen.  Nälkä ei ole ehtinyt vaivata näinä päivinä kun rukavaliota olen noudattanut mutta mieliteot kylläkin. Ne onneksi vaimenevat kun vain pysyy tiukkana ensimmäisten viikkojen aikana ja senpä vuoksi olenkin ehdoton nämä alkuaskeleet.

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    No eihän tää näyttänyt yhtään tylsältä, salaattikin oikein houkutti 🙂

    http://outikarita.fitfashion.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *