Hae
My Project Is Me

Huhtikuun mitat 2014

Moi,

Tälle päivälle oli alunperin tarkoitus kirjoittaa jotain ihan muuta kuin mittatuloksia mutta onneksi viime yönä tämäkin asia muistui mieleeni. Vaikka vastikään mittatuloksia saittekin niin nämä kuukausittaiset seurantatulokset puuttuivat. Lähtökohtaisesti mittauspäivänä toimii kunkin kuukauden ensimmäinen maanantai kokonaiselta viikolta, eli tässä tapauksessa se olisi tuleva 7.4. Tuolloin olen kuitenkin kaukana kotoa niin aikaistetaan tätä hieman.

Maaliskuun liikunnat noudattelevat määriltään jokseenkin samaa linjaa kuin alkuvuonna muutenkin. Ohjelmana tosin on toiminut perinteisen saliharjoittelun sijaan hieman toiminnallisempi treeni, joka isältää sekä lihaskuntoa että sykkeennostoja erilaisten hyppyjen muodossa. Ohjelmasta on tullut mainittua tarkemmin täällä. Lisäksi on tullut käveltyä ja kokeiltua muutamia ohjattuja tunteja mutta niiden osalta ei ole ollut mitään säännöllisyyttä.

0151fe34562addf8564f835e970dca5af9518780b0

Tältä myös tuntui treenikerta oli ehkä rankin ikinä!


01217abe4fbeeae78d0f9419614e7e7465a15c8a0d

myöhemmin samalla viikolla

liikunnat_maaliskuu

Ruokavalio on liikkunut äärilaidasta toiseen. Päällimmäisenä on mieleeni jäänyt maidoton kokeilu, jonka aikana en huomannut merkittäviä muutoksia olotilassa. Yhtälailla en ole kokenut oloani sen tukalammaksi maitotuotteiden palauttamisen jälkeen. Jos minulla onkin ollut tukala olo niin se selitys löytynee ihan muusta kuin maidosta.

IMG_2850

Tadaa – onhan tässä tätä ruokaa!

IMG_3034 IMG_3083 IMG_3152 IMG_3160

Muutoinkin maaliskuu on ollut äärilaidasta toiseen pomppimista niin säiden kuin fiiliksienkin puolesta. Kävin tosiaan jokinaika sitten eräällä kehonkoostumusta mittaavalla vaa’alla hieman masentavin tuloksin (mutta tästä on nyt onneksi jo selvitty). Omat kuukausimittani mittaan seuraavilla laitteilla:

IMG_3243

Joiden ansiosta tulokset näyttävät tältä:

NYT                                                                                                                  VIIMEKSI

Paino:                   57,3kg                                                                               57,8kg       

Vyötärö:               71,0cm                                                                              72,0cm      
Navanympärys:  80,0cm                                                                              78,0cm        
Peppu:                  92,0cm (korkeimmalta kohdalta)                                 92,0cm     

Rasvaprosentti:   22,1%                                                                              23,5%  
    

huhtikuu2

Tarkoitus on vielä kevään/kesän aikana käydä ihka oikeassa kehonkoostumusmittauksessa sillä eri mittarit antavat keskenään hyvin erilaista lukemaa (viimeisin kerta huonoa tuulta aiheuttaneella vaa’alla 28,4%). Tällä hetkellä on kuitenkin luottaminen tuohon kotona käytettyyn mittariin (Omronin käsikäyttöinen) ja vertailla siitä saatuja tuloksia keskenään. Ja niiden mukaanhan eteenpäin on menty ja roimasti! Paino ei juurikaan ole muuttunut joten uskaltaisinko luottaa saatuihin tuloksiin senverta että kerrankin olisi saatu poltettua pois sitä itseään eli rasvaa.

016229c48a2813174481eed7d0aedd91ceb0b002b7

Viimeisimmältä treenikerralta (torstai) – en ole noin lihaksikas kuva on vain onnistunut niiltä osin!

01e89fd773a00810da6a3aecf539d9d4ebbada07c4
Seuraavat mittaukset saadaankin sitten Skotlannin matkan jälkeen. Kyseessä ei varsinaisesti ole lomamatka muttei suinkaan mikään nipottelureissukaan. Liikunta, tai ainakin salitreenit, jäävät joksikin aikaa tauolle – samoin kuin vaa’alla käynti. Mitään suuria tavoitteita minulla ei ole mutta pyrin palaamaan ilman lomakiloja 😉

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Onpa timmi masu!
  Kiitos tyrnimarja-vinkistä, tarttui Prismasta mukaan 🙂

  • jennie kirjoitti:

   ole hyvä vain, itsekin vasta äskettäin olen tämän herkun löytänyt 🙂 Ja kiitos myös kuvakommentista – ehkä sitä kehitystä kuitenkin tapahtuu, vaikka välillä vähän muulta tuntuisi.

 2. Nella kirjoitti:

  Looking good! Ja niin hyvin oot vetäny, niin olet kyllä taukoa matkan ajaksi ansainnutkin, tuo tavoite niistä kertymättömistä matkakiloista kuulosti juuri passelilta 😀

 3. mamma kirjoitti:

  Käyn parin viikon välein lukemassa blogiasi. Kirjoituksiasi ja kehitystäsi on aina kiva seurata. 🙂 olet niin aito oma itsesi.

  Mukavaa Skotlannin reissua!

  http://arjenonnet.blogspot.fi/?m=1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.