Hae
My Project Is Me

Kampaajalla käynnin jälkeen

Kampaajalla käyminen ei ole mitään edullista, varsinkin jos hiukset ovat pitkät ja paksut. Säästösyistä olen kääntynyt kampaajan ammattiosaamisen puoleen vain harvakseltaan ja muunmuassa värjännyt hiuksiani kotikonstein. Tänään tein kuitenkin päätöksen lopettaa hiusten kotivärjäilyn sillä sen verta paljon rakastuin ammattilaisen loihtimaan uuteen lookkini. Heihei kotiblondatun värinen kamaluus, tervetuloa tyylikäs blondi!

Näissä kuvissa hiukset on jo nähneet pienet pyöräilyretket, siivoamiset ja päiväunillenukuttamiset mutta ah, olen niin tykästynyt. Toiveena itse esitin vain että haluan väriin eloa ja juurikasvusta eroon, muutoin en oikein itsekään tiennyt että mitä haluaisin. Luonnollinen lopputulos vaati kolmea eri sävyä, mistä inspiraatiota otettiin omasta hiusväristäni ja kirkastettiin jo olemassa ollutta vaaleaa. Riippuu paljon valosta, minkä sävyisenä uusi kesätukkani loistaa. Kyllä ne ammattilaiset vain osaavat ja luulen että olen nyt löytänyt itselleni uuden vakiokampaajan edellisen jouduttua siirtymään sivuun.

4 kommenttia

 1. Anna-Maria K kirjoitti:

  On kyllä freshi lookki! Mä käyn myös harvakseltaan säästösyistä mutta silloin tällöin on tärkeää päästä hemmoteltavaksi <3

 2. Järkyttynyt kirjoitti:

  Suosittelen kyllä etsimään eri kampaajan. Tuohan näyttää erittäin epäammattimaiselta!

  • myprojectisme kirjoitti:

   Kiitos kommentista, kuulen toki mieluusti tarkemmin miksi näin – itse kun olen kovin tyytyväinen lopputulokseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.