Hae
My Project Is Me

Easy like a Sunday Morning

Moi,

Jos omaan viikonloppuun haluaa joskus ripauksen luksusta ja helppoutta niin suosittelen lähtemään brunssille. Kiireetön ilmapiiri, herkullinen ruoka ja helppous ovat ne avainasiat, jotka minua eniten brunssikulttuurissa houkuttavat. Ja onhan ulkonasyömisessä aina se pieni ripaus luksusta, jota jokainen varmasti kaipaa elämäänsä silloin tällöin. Täydellinen tapa viettää kiireetön sunnuntaiaamu – tai miksei lauantaikin.

IMG_2903

IMG_2913

IMG_2910

IMG_2912

Sis.Delin brunssi on juuri sellainen kuin voi kuullun/luetun perusteella odottaa: Herkullinen, puhtaista raaka-aineista rakennettu ja terveellinen. Perinteisten nakkien ja karjalanpiirakoiden sijaan tarjolla oli välimerellinen kattaus marinoituja kasviksia sekä leiville tarkoitettuja itsetehtyjä levitteitä kuten hummusta ja pinaattipestoa. Kattaus oli laaja ja edellä mainittujen lisäksi löytyi mukava tuttavuus, banaani-kookospuuro, makeat nautinnot sekä aivan taivaallisen hyvä kahvi (jota muuten voi ostaa myös kotiin keitettäväksi).

IMG_2898

IMG_2899

IMG_2901

IMG_2900

Itse kävin syömässä Pursimiehenkadun pisteellä, joka taitaa olla Helsingin suurin. Pöydän varaaminen ennakkoon varmasti kannattaa sillä melko täydeltä paikka vaikutti. Ja jos minun sanani ei ole uskottava niin myös mediavaikuttaja Tuomas Enbuske perheineen nautti arjen luksuksesta kanssamme – kuten siis ne lukuisat muut, jotka paikan olivat täyttäneet. Hintaa tälle hemmotteluhetkelle tuli 18,50€ henkilöä kohden.

Vajaan kuukauden päästä on varaus Cafe Mayaan, josta olen myös kuullut paljon hyvää. Mitä muita brunssipaikkoja te suosittelisitte?

3 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Kiitos vinkistä! Ah, vaikuttaa täydelliseltä! En valitettavasti osaa vinkata mitään, hyvät brunssit pk-seudulla tuntuu olevan kiven alla, ja niissä muutamissa on aina järjetön ruuhka. Sama kuin koko Helsingistä en ole vielä löytänyt paikkaa, josta saa kunnollisen ISON salaatin laadukkailla aineksilla.

    • jennie kirjoitti:

      Salaattipaikat on haastavia! Voisikin aloittaa sellaisen täydellisen salaatin metsästyksen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.