Hae
My Project Is Me

Hei! Ja kiva kun löysit blogiini.

Olen perustanut blogini 2011 esikoisemme syntymän jälkeen. Raskaus oli tuonut mukanaan runsaasti lisäkiloja enkä halunnut olla väsynyt ja huonovointinen äiti. Esikoisen syntymä teki minusta tosiaan myös äidin, jonka olisi tarkoitus toimia esimerkkinä pienelle pojalleen siitä hetkestä alkaen. Ja siitä tosiasiasta syntyi sillä hetkellä minun hyvinvoinnin projektini.

Vuosien varrella olen oppinut paljon itsestäni, painonhallinnasta kuin liikunnastakin. Olen lisäksi kasvanut yhden lapsen äidistä kolminkertaiseksi äidiksi ja tällä hetkellä elän kuuluisien ruuhkavuosien keskellä yhdessä puolisoni ja lastemme (2011, 2013 ja 2016) kanssa.

Kirjoitan edelleen paljon painonhallinnasta, vaikka en hampaat irvessä sen eteen teekään töitä. Totuus kuitenkin on, että lihon herkästi, jos en lainkaan kiinnitä tekemisiini huomiota. Jos sinusta tuntuu siis samalta, voin lohduttaa, sillä vertaistukea on tässä blogissa tarjolla.  Tykkään liikkua mutta tykkään myös syödä ja siksi sellaisen sopivan balanssin etsiminen näiden kahden elämän ilon välillä on varmaan jokseenkin ikuista.

Vaikka sydämeni sykkii hyvinvoinnille, en halua rajata aihealueitani liikaa. Blogistani löydät siis sekä vertaistukea että myös ihan konkreettisia ruokavalioesimerkkejä, treenivinkkejä kuin keventäjälle sopivia reseptejäkin. Vastapainona saatat taas lukea arjen pienistä iloista, kirpparilöydöistä kuin myös vaikka täydellisen huulipunan löytymisestäkin.

Tervetuloa siis seuraamaan minun projektiani. Toivottavasti löydät täältä vertaistukea ja inspiraatiota!