Hae
My Project Is Me

Tarjotessani vertaistukea painonhallintaan ja laihdutukseen, ajattelin että on ehkä hyvä tarjota myös paikka mistä omaa muutosmatkaani voi seurata helposti.

Punnitsen itseni aina maanantaiaamuisin samalla vaa’alla ja samassa paikassa sekä itseasiassa suunnilleen samaan kellonaikaankin. Olen siis niiltä osin pyrkinyt stabilisoimaan itse punnitustilanteen, vaikka varsinaiseen vaakalukemaan saattavat vaikuttaa useat eri tekijät. Siitä voiko vaakalukemaan luottaa, olen kirjoittanut enemmän täällä.

 

Painonpudotus ei ole pikajuoksu

Painonpudotuksessa ei koskaan pidä tavoitella pikavoittoja ja maltillinen, noin puolen kilon suuruinen viikkotahti on useimmiten suotavaa. Ja mitä vähemmän pudotettavaa on, sitä hitaampaa laihduttaminen tahdiltaan myös on.

Alla olevasta taulukosta voi seurata muutosmatkaani yhdellä silmäyksellä. Päivitän tämän taulukon kuukausittain, mutta kuten kerrottu, voi matkaani seurata viikottain aina maanantaisin blogin puolelta. Linkkaan alle myös kuukausikohtaiset koosteet, mistä pääsee pikakelauksella tarkastelemaan mitä olen kuukaisttain muutosteni eteen tehnyt.

Kuukausikohtaiset koosteet

Maaliskuu 2021

Helmikuu 2021

Tammikuu 2021